Zorgregio Midden-IJssel/Oost-Veluwe
< Terug naar lijst

Regionale Inkoop/Kwaliteitsadviseur

Solliciteren

We zijn op zoek naar een medewerker voor de regio Midden-IJssel/Oost-Veluwe die de juridische vertaling kan maken van de (kwaliteits) eisen in de raamovereenkomst en dit kan omzetten in concrete acties.

Wat ga je doen
De Zorgregio Midden-IJssel/Oost-Veluwe contracteert en beheert namens 8 gemeenten de contracten met de aanbieders Jeugdhulp en Wmo. Met een flink aantal cliënten, een fors aantal aanbieders en 8 gemeenten levert dit een hoop dynamiek op. We zoeken een medewerker die vanuit de juridische werkelijkheid kan kijken naar de gemaakte contractafspraken en daar de partijen op aan kan spreken. Voldoet een aanbieder niet? Dan gaan we scherpe verbeterafspraken maken. Voldoet die nog steeds niet? Dan gaan we de cliënten onderbrengen bij aanbieders die wél voldoen. Je gaat dus voor impact zorgen. Flinke impact.

Ook ondersteun je als juridisch geweten onze toezichthouders bij hun proces van toezicht en handhaving. Je brengt kennis en ervaring in, maar vooral ook je visie en professionaliteit. Wat kan beter? Wat gaan we verder door ontwikkelen? Je schuwt een goed gesprek met de gemeenten en de toegangsverleners niet. Je moet het immers met elkaar doen en als basis heb je daarvoor een meerjarige raamovereenkomst.

Je bent lid van de Kwaliteitscommissie die nieuwe aanbieders toetst of ze aan de door ons gestelde eisen voldoen. Je hebt niet alleen de juridische blik, maar bekijkt het ook heel proces- en projectmatig. Je draagt bij aan het goed opdrachtgeverschap van de zorgregio. 

Dit bieden we je

 • Een tijdelijke functie van 36 uur, met uitzicht op een vast contract, in een open en ambitieuze regioteam, met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een salaris van minimaal € 3.348,- (schaal 11) en maximaal € 5.520,- bruto per maand (schaal 12) bij een 36-urige werkweek.
 • Een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar budget (IKB) bovenop je salaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je jouw budget, inclusief vakantietoelage en eindejaarsuitkering, besteedt.

Dit vragen we van je / Dit ben jij

 • Minimaal HBO-werk- en denkniveau.
 • Kennis van en affiniteit met het sociale domein, in het bijzonder de Wmo en Jeugdwet.
 • Kennis over algemene wet bestuursrecht en civiel recht.
 • Daadkracht om confrontatie aan te gaan over contract realisatie.
 • Meerdere jaren ervaring als contractmanager, juridisch medewerker dan wel jurist.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden: zowel mondeling als schriftelijk.

Je bent verder

 • Sterk in projectmatig werken.
 • Een teamspeler.
 • Punctueel.
 • Slagvaardig, professioneel en analytisch sterk.
 • Flexibel en in staat om te gaan met onduidelijkheden en onzekerheden.
 • En je hebt gevoel voor humor.

Contact-informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rita Otter, Programmamanager Regioteam 06 28 31 14 02.

Solliciteren?
Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button. We zien je reactie graag uiterlijk 9 mei tegemoet. In verband met het digitale proces kunnen we te laat binnengekomen reacties of op een andere manier ingediende sollicitaties niet in de procedure meenemen.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op woensdag 15 mei in de middag.

Werken voor de regio Midden-IJssel-Oost-Veluwe
Acht gemeenten in de zorgregio Midden-IJssel/Oost-Veluwe werken samen met betrekking tot de inkoop van jeugdhulp en Wmo, het accountmanagement, het toezicht en de benodigde transformatie van het zorglandschap.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature delen op:

Referentienummer:

A2019-85

Startdatum:

15-04-2019

Sluitingsdatum:

09-05-2019

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Rita Otter
mobiel: +31 628311402

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven