Thema Maatschappelijke ontwikkeling
< Terug naar lijst

Jij wil alles leren over administratie, notuleren en klantcontact. Het liefst bij een organisatie waar veel gebeurt. Dat én veel meer kan als BBL Office & Management support bij gemeente Apeldoorn!

BBL-Office & Management support (m/v/x)

Solliciteren

Als BBL student Office & Management support bij gemeente Apeldoorn ga je:

  • alles leren over jouw vak, van betrokken en ervaren collega’s.
  • werken en leren tegelijk.
  • tijdens je opleiding al iets betekenen voor kwetsbare inwoners.

Waar je komt te werken
Jij wil gaan starten met de opleiding Office & Management support specialist (niveau 4). Of een andere opleiding die hier op lijkt. Een BBL-opleiding geeft jou dé kans om jezelf te ontwikkelen binnen dit vakgebied. Doe je dat bij gemeente Apeldoorn, dan kan je met jouw administratieve talent ook meteen wat betekenen voor inwoners van Apeldoorn. Jij gaat namelijk aan de slag bij het team budgetbeheer.  Bij budgetbeheer reguleren we de inkomsten en uitgaven van een inwoner. Vaak gaat dit samen met een schuldhulpverleningstraject. Budgetbeheer probeert de inwoner weer financieel zelfredzaam en/of stabiel te maken.

Het cluster bestaat momenteel uit ongeveer 16 medewerkers. Het merendeel van deze medewerkers is verantwoordelijk voor zowel budgetbeheer plus als voor regulier budgetbeheer.  Jij ondersteunt dit cluster dan als administratief medewerker.

Bij budgetbeheer werken we vooral veel samen met trajectregie. Daarnaast werken we samen met tweede fase en bancaire zaken.

Wat je gaat doen
Jij gaat het team ondersteunen met administratieve werkzaamheden. Denk aan:

  • voorbereidende werkzaamheden voor budgetbeheerders (wat budgetbeheerders precies doen leren we je gauw genoeg);
  • het bedienen van de telefoon;
  • het beheren van de post;
  • e-mails maken en versturen;
  • notuleren van vergaderingen.

Als BBL student krijg je goede begeleiding en ga je steeds meer taken zelfstandig uitvoeren. Naast de administratieve vaardigheden, leer je ook alles over de gemeente en het sociaal domein. Dat je daar nog niet zo veel van weet, is dan ook helemaal niet erg!

Werken en leren
Bij gemeente Apeldoorn heb je een baan voor 32 uur per week en daarnaast ga je 1 dag in de week naar school. Deze BBL-plek is in ieder geval voor 1 jaar en start september 2024. Samen met jou bespreken we wat jij graag wil leren en waar jij jouw schoolopdrachten het beste vorm kunt geven. Je krijgt van ons goede begeleiding en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat je krijgt

  • Goede begeleiding;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een salaris gebaseerd op het minimumloon, afhankelijk van jouw leeftijd.

Wil jij deze baan of heb je vragen?
Stuur een appje naar Jacinta Tjassens Keiser, Teammanager, via 0638627248. Of laat direct weten dat je graag als BBL student wil komen werken. Zet in je bericht welke opleiding je gaat doen en dat je graag als BBL student bij gemeente Apeldoorn aan de slag wil. Zij belt je dan zo snel mogelijk terug om een gesprek te plannen.

Vacature delen op:

Referentienummer:

A2024-1406

Regio:

Gelderland

Startdatum:

29-04-2024

Sluitingsdatum:

26-05-2024

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Jacinta Tjassens Keiser
mobiel: 0638627248

Bedrijfspagina:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven