Centrum Jeugd en Gezin
< Terug naar lijst

Ben jij arts en wil je preventieve zorg bieden aan kinderen van 0-18 jaar? Dan ben jij de man of vrouw die wij zoeken.

Arts CJG

Solliciteren

Als arts bij het CJG vervul je een veelzijdige functie. Je biedt preventieve zorg aan kinderen van 0-18 jaar. Tijdens de spreekuren onderzoek en beoordeel je de ontwikkeling en groei van een kind en adviseert ouders/verzorgers en kinderen over voeding, gedrag, gezondheid, hygiëne, veiligheid en opvoeding.

Dit ga je doen

 • Je voert individuele- en groepsgerichte gezondheidsonderzoeken uit, preventief en op indicatie. Je schat de behoefte aan zorg in en signaleert vroegtijdig eventuele problemen. Je denkt mee, geeft passend advies en verwijst wanneer nodig door.
 • Je bent de spil in een multidisciplinair team van verpleegkundigen, assistentes en jeugdhulpverleners. Je coördineert behandel- en begeleidingsplannen en adviseert collega’s en betrokkenen over de uitvoering hiervan.
 • Je werkt vraaggericht in dialoog met de klant en stemt het zorgaanbod af op de vraag. Zo versterk je de eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van het gezin of de jongere.
 • Je voert het Rijksvaccinatieprogramma uit.
 • Je ontwikkelt en onderhoudt een breed relatienetwerk met (para)medici, de GGZ, het onderwijs, leerplichtambtenaren en de (jeugd)hulpverlening en je benut kansen voor samenwerking.

 

Dit bieden we je

 • Een arbeidsovereenkomst voor 24-36 uur per week. We starten in de eerste instantie met een jaarcontract
 • Naast een uitdagende werkomgeving, een breed werkveld en ruimte voor eigen initiatief, bieden wij je ontwikkelingskansen en scholing, waaronder de Introductiecursus Jeugdgezondheidszorg 0-18
 • Afhankelijk van je opleiding en ervaring is je salaris als basisarts maximaal € 4.896,26 bruto per maand (schaal 11 bij 36-urige werkweek, conform cao Jeugdzorg),

Dit ben jij
Je communiceert op een open- en stimulerende wijze en creëert hiermee een langdurige vertrouwensrelatie met ouders/verzorgers en kinderen. Je brengt je boodschap helder over, creëert draagvlak voor je adviezen en motiveert klanten. Je bent integer, professioneel en kunt efficiënt en effectief samenwerken binnen een team.

Verder beschik je over:

 • Een succesvol afgelegd artsenexamen en heb je een geldige BIG-registratie.
 • Aantoonbare affiniteit met de preventieve jeugdgezondheidszorg.
 • Het kunnen overleggen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Dit is handig om te weten
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Saskia Blom-Schakel, bestuurder Stichting CJG Apeldoorn, telefoon 06-14581090. 

Solliciteren?
Reageren op deze vacature kan via de solliciteer button op deze website. 

CJG Apeldoorn is voor ouders met vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien met kinderen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar. Het CJG staat voor een stevige preventieve basis, ondersteuning waar nodig, speciaal waar moet!

Kernwaarden
Medewerkers van het CJG zijn zichtbaar, bereikbaar en stralen paraatheid uit. Ze zijn deskundig, kunnen autonoom functioneren en zijn flexibel. Openheid, eerlijkheid en respectvol zijn daarbij onze kernwaarden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature delen op:

Referentienummer:

C2020-313

Regio:

Gelderland

Startdatum:

10-11-2020

Locatie:

Apeldoorn

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven