Centrum Jeugd en Gezin
< Terug naar lijst

Ben jij inhoudelijk sterk, ga jij voor kwaliteit en een verpleegkundige in hart en nieren? Dan ben jij de meewerkend stafverpleegkundige die wij zoeken.

Meewerkend stafverpleegkundige CJG

Solliciteren

Dit ga je doen
Als stafverpleegkundige vervul je een veelzijdige functie. Je biedt preventieve zorg aan kinderen. Je bent binnen het CJG verantwoordelijk voor het mede voorbereiden, ontwikkelen en uitvoeren van het beleid ten behoeve van de uitvoering van de Jeugdgezondheidszorg (JGZ). Het uitvoeren van het beleid zie je terug in de spreekuren op het consultatiebureau. Hier onderzoek je de groei en ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 4 jaar. Bij de leeftijdscategorie 4 tot 18 jaar ligt de nadruk van je werk op de sociaal-medische begeleiding van leerlingen in het basis-, voorgezet- en speciaal onderwijs. Je werkt hierbij vraaggericht en in dialoog met de klant en stemt het zorgaanbod af op de vraag. Zo versterk je de eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van het gezin of de jongere.

Het ontwikkelen van beleid zie je terug in je individuele en groepsgerichte gezondheidsonderzoeken, preventief en op indicatie. Je volgt maatschappelijke ontwikkelingen (landelijk, regionaal, lokaal) van de JGZ en anticipeert hierop. Je onderhoudt hiervoor de nodige netwerkcontacten en vertaalt dit naar voorstellen voor de uitvoeringspraktijk, die je zo nodig implementeert. Daarnaast analyseer je procedures en/of werkwijzen en doe je proactief verbetervoorstellen. Je implementeert richtlijnen, protocollen en nieuwe werkwijzen en levert een bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van het primaire proces in de breedste zin, o.a. deskundigheidsbevordering en coaching van JGZ medewerkers.

Dit bieden we je

  • Een aanstelling voor 28 - 36 uur per week. In eerste instantie voor een jaar met uitzicht op vast.
  • Voor het uitoefenen van de functie als meewerkend stafverpleegkundige jeugdgezondheidszorg ontvang je een maximumsalaris van € 4092,26- per maand bij een 36-urige werkweek conform de Cao Jeugdzorg (schaal 10). Het daadwerkelijke salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding.
  • Daarnaast ontvang je een vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,3%. 

Dit vragen we van je

  • Je bent opgeleid tot Verpleegkundige op kwalificatieniveau 5.
  • Je hebt een geldige BIG-registratie.
  • Je hebt ruime ervaring binnen het JGZ verpleegkundig domein.
  • Je bent communicatief sterk en samenwerkingsgericht.
  • Je bent innovatief en proactief.
  • Je bent flexibel en stressbestendig.
  • Het kunnen overleggen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.
 

Dit is handig om te weten
Reageren op deze vacature kan via de solliciteer button op deze website. Deze vacature staat open zonder einddatum. Alle sollicitaties worden zo snel mogelijk in behandeling genomen. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Saskia Blom, bestuurder Stichting CJG Apeldoorn op 06-14581090. 

Werken voor het Centrum voor Jeugd en Gezin
CJG Apeldoorn is een uitvoeringsorganisatie voor opvoedingsondersteuning en jeugdgezondheidszorg. Het CJG is voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar met gezondheid, opgroei- en opvoedvragen. In het CJG zijn diverse functiegroepen vertegenwoordigd op het gebied van de jeugdgezondheidszorg, jeugd- en ambulante hulp. Medewerkers van het CJG zijn zichtbaar, bereikbaar en stralen paraatheid uit. Ze zijn deskundig, kunnen autonoom functioneren en zijn flexibel. Openheid, eerlijkheid en respectvol zijn daarbij onze kernwaarden.

Over het team
De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) heeft als taak het bevorderen en beveiligen van een gezonde lichamelijke, geestelijke en sociale ontwikkeling van de populatie kinderen van 0-18 jaar. De meewerkend stafverpleegkundige werkt nauw samen met stafarts, staforthopedagoog en de meewerkend voorvrouwen van het CJG.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

C2019-186

Startdatum:

06-01-2021

Locatie:

Apeldoorn

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven