Eenheid Jeugd, Zorg & Welzijn
< Terug naar lijst

Stageopdracht voor 10 maanden ingaande per februari 2020 voor 32 uur per week.

Stageopdracht: Zorgcoördinator hulpverlening jonge moeders

Solliciteren

De gemeente Apeldoorn telt bijna 160.000 inwoners en is als stad en organisatie volop in beweging. De stad vervult met Deventer en Zutphen een centrumfunctie in de Stedendriehoek. Apeldoorn is één van de belangrijkste werkgelegenheidscentra in Midden-Nederland met (hoofd)vestigingen van onder meer Kadaster en Belastingdienst. De sectoren informatie- en communicatietechnologie, toerisme, zakelijke dienstverlening, maakindustrie en zorgsector zijn er uitstekend vertegenwoordigd. Apeldoorn is een groene gemeente met een centrale ligging aan de rand van de Veluwe. Apeldoorn heeft drie strategische doelen; Apeldoorn versterken als comfortabele gezinsstad, het versterken van de positie van Apeldoorn als toeristisch toplandschap en het stimuleren van innovatie in onze veelzijdige economie. Met duurzaamheid als rode draad.

Een organisatie met 1.300 medewerkers die werken vanuit de kernwaarden: betrokken, uitnodigend en slagvaardig. Samenwerken en leren is hierbij leidend

De eenheid Jeugd, Zorg en Welzijn is op zoek naar een stagiaire zorgcoördinator hulpverlening jonge moeders voor een stageopdracht van 10 maanden met ingang van 3 februari 2020 voor 32 uur per week.

Deze meewerkstage vindt plaats bij het Coördinatiepunt Jonge Moeders Oost-Veluwe. De gemeente Apeldoorn heeft een centraal punt waar ondersteuning, begeleiding en diensten worden geboden aan jonge moeders, in samenwerking met netwerkpartners en het sociaal wijkteam.

Wat ga je doen
Als stagiaire draai je volledig mee in dit coördinatiepunt voor jonge moeders. Je voert intakes en assessments met jonge moeders om hun situatie helder te krijgen. Je geeft informatie en advies. Verder bied je lichte ondersteuning bij praktische en/of psychosociale problemen en zorgt voor een goede doorverwijzing. Zo nodig draag je de casus warm over aan het sociaal wijkteam of het CJG. Daarnaast werk je samen met andere zorgaanbieders/dienstverleners.

Taken:

  • Voeren van intake en gesprekken;
  • Geven van informatie en advies;
  • Bieden van lichte ondersteuning, goede doorverwijzing en/of coördineren van de hulpverlening;
  • Alle voorkomende werkzaamheden als registreren en rapporteren;
  • Organiseren van multidisciplinaire overleggen.

Dit ben jij

  • De studie die je volgt is op HBO niveau, gewenste opleiding MWD, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Social Work of Sociaal Pedagogische Hulpverlening;
  • Affiniteit met de doelgroep;
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling (gesprekstechnieken) als schriftelijk;
  • Initiatiefrijk en zelfstandig.

Stagevergoeding
Voor deze stage ontvang je conform de cao een stagevergoeding van € 325,- bruto per maand.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met CJM@apeldoorn.nl of Eva Uzunhasanoglu, coördinator van het Coördinatiepunt Jonge Moeders Oost-Veluwe, e-mail: e.uzunhasanoglu@apeldoorn.nl

Solliciteren?
Reageren kan alleen via de solliciteer button op de website van de gemeente Apeldoorn. In verband met het digitale proces kunnen we te laat binnengekomen reacties of op een andere manier ingediende sollicitaties niet in de procedure meenemen. Wij zien je reactie graag uiterlijk 10 november 2019 tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature delen op:

Referentienummer:

A2019-169

Vacaturetype / functietype:

Stage

Startdatum:

07-10-2019

Sluitingsdatum:

10-11-2019

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Eva Uzunhasanoglu

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven