Zorgregio Midden-IJssel/Oost-Veluwe
< Terug naar lijst

Vind jij het belangrijk dat het geld voor de zorg ook aan zorg besteed moet worden? Dan ben jij de toezichthouder rechtmatigheid jeugd en Wmo die wij zoeken voor de regio Midden-IJssel/Oost-Veluwe.

Regionale toezichthouder rechtmatigheid Jeugd en Wmo

Solliciteren

Dit ga je doen
Steeds vaker duiken er in de media berichten op over fraude in het sociale domein. Dat dit zeer onwenselijk is spreekt voor zich. Wij gaan daar hard tegen optreden!

Om ons daarbij te ondersteunen zijn we op zoek naar een toezichthouder rechtmatigheid. En daar kom jij in beeld, wat ga je doen?

Je gaat samen met je collega toezichthouders de organisatie rondom toezicht verder vormgeven. Wanneer dit goed staat, ga je uitvoering geven aan je taak als toezichthouder met als doel het voorkomen en opsporen van fraude bij jeugdhulp en Wmo aanbieders. Dat houdt in dat je ingewikkelde, soms pittige, gesprekken moet voeren met aanbieders van zorg. Je zult weerstand ontmoeten, maar je weet je staande te houden en door middel van jouw persoonlijke daadkracht resultaten boeken. Dankzij jouw inspanningen wordt zorggeld ook écht aan de zorg besteed.

Dit bieden we je

 • Een aanstelling voor 32 tot 36  uur per week per 1 december 2019 (of eerder als dat voor jou mogelijk is)
 • Een salaris van maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10) bij een 36-urige werkweek.
 • Een flexibel budget van 17,45% bovenop je salaris. Je kunt dit budget gebruiken zoals je zelf wil; voor je ontwikkeling, vakantiegeld, korting op vervoer of een ander fiscaal voordeel.
 • Een team waarin samenwerken voorop staat en waar persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt.

Dit vragen we van je / Dit ben jij

 • Je hebt een relevante Hbo-opleiding, bijvoorbeeld Integrale veiligheidskunde of Juridische dienstverlening.
 • Je kunt fraudesignalen beoordelen, bepalen wel handhavingsinstrument moet worden ingezet en adviseren over de wenselijkheid van een strafrechtelijk onderzoek.
 • Je helpt de 8 gemeenten om fraude signalen eerder op te sporen
 • Je werkt nauw samen met de toezichthouder kwaliteit
 • Je bent in staat om pittige gesprekken te voeren met zorgaanbieders waarin je kunt meebewegen maar ook duidelijk je grenzen aangeeft.
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook een onafhankelijk oordeel vormen.
 • Je kunt in alle omstandigheden je professioneel opstellen naar je gesprekspartner.

Dit is handig om te weten
Reageren op deze vacature kan via de solliciteer button op deze website. We zien je reactie graag uiterlijk 27 oktober tegemoet. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Rita Otter programmamanager op 06-28311402 of via R.Otter@Apeldoorn.nl De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 4 november in de middag.

Werken voor de regio Midden-IJssel-Oost-Veluwe
Betekent werken in een dynamische omgeving waar 8 gemeenten samenwerken rondom de inkoop van jeugdhulp en Wmo. Daarnaast wordt het contractbeheer en het toezicht op aanbieders uitgevoerd vanuit het regioteam. Ook de nodige verandering in het zorglandschap worden door het team ondersteund.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature delen op:

Referentienummer:

A2019-165

Startdatum:

02-10-2019

Sluitingsdatum:

27-10-2019

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Rita Otter
mobiel: +31 628311402

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven