Zorgregio Midden-IJssel/Oost-Veluwe
< Terug naar lijst

Uitdagende stageopdracht bij de Zorgregio. Met jouw onderzoek kunnen we jongeren in kwetsbare situaties straks nóg beter helpen.

Stagiair(e) Jeugdbeschermingstafel Midden-IJssel/Oost-Veluwe

Solliciteren

Stageopdracht bij de Jeugdbeschermingstafel

  • Onderzoek/praktijkstage
  • Een HBO/WO student
  • Per direct t/m zomer 2020 (periode in overleg)
  • 18-24 uur in de week

Over de Zorgregio Midden-IJssel/Oost-Veluwe
Sinds november 2016 is er een zogenaamde Jeugdbeschermingstafel in de regio Midden IJssel Oost Veluwe. De jeugdbeschermingstafel gaat om tafel met de Raad voor de Kinderbescherming, hulpverlening*, ouders en eventueel kinderen. Het doel van dit gesprek is om gezamenlijk tot een besluit komen hoe de situatie van het kind verbeterd en wat de ontwikkeling van het kind ten goede komt. Gedurende dit gesprek bekijken we of de Raad voor de Kinderbescherming een onderzoek moet starten of dat er nog mogelijkheden zijn binnen de vrijwillige hulpverlening.

Voor de Jeugdbeschermingstafel zijn wij op zoek naar een onderzoek/praktijk stagiair(e). Je onderzoekt het effect van de gesprekken. Je richt je vooral op de ervaring van de jongeren voor, tijdens en na het gesprek. Daarnaast krijg je de mogelijkheid ervaring op te doen binnen de zorgregio en beleidswerkzaamheden.

Functieomschrijving
Drie dagen per week maak je deel uit van de Jeugdbeschermingstafel en werk je aan een onderzoek dat het effect van deze tafel in de regio onderzoekt en evalueert. Daarnaast is veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

*Jeugdbescherming Gelderland, Leger des Heils, William Schrikker Groep, alle Centra voor Jeugd en gezin in de regio en andere hulpverleningsorganisaties.

Functie-eisen

  • Zelfstandig
  • Secuur
  • Ondernemend
  • Analytisch
  • Communicatief zeer vaardig

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze stage ontvang je een stagevergoeding. Deze stagevergoeding is afhankelijk van het niveau van je opleiding. Voor een HBO stage ontvang je € 325,- bruto per maand en voor een WO stage ontvang je € 400,- bruto per maand op basis van 36 uur in de week.

Contact-informatie
Voor meer informatie over de stageopdracht kun je contact opnemen met Hans Doddema, Voorzitter van de Jeugdbeschermingstafel, telefoonnummer 06-42648085.

Solliciteren?
Reageren kan alleen via de solliciteer button op deze website. In verband met het digitale proces kunnen we te laat binnengekomen reacties of op een andere manier ingediende sollicitaties niet in de procedure meenemen. Wij zien je reactie graag uiterlijk 22 september 2019 tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature delen op:

Referentienummer:

A2019-146

Startdatum:

07-08-2019

Sluitingsdatum:

22-09-2019

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Hans Doddema
mobiel: +31 642648085

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven