Eenheid Jeugd, Zorg & Welzijn
< Terug naar lijst

We zijn per 1 september op zoek naar een beleidsadviseur voor de regio Midden-IJssel/Oost-Veluwe die ons gaat ondersteunen bij de inhoudelijke ambities van de acht gemeenten.

Regionale beleidsadviseur

Solliciteren

Wat ga je doen

Als beleidsadviseur ga je aan de slag met uiteenlopende onderwerpen zoals resultaatsturing, nieuwe vormen van informele ondersteuning, hulp bij scheiden en samenwerkingsafspraken voor complexe casuïstiek. Je schakelt makkelijk tussen verschillende rollen als projectleider en beleidsadviseur. Je werkzaamheden stem je af met de beleidsadviseurs van de acht gemeenten en daar waar relevant met zorgaanbieders. Je bent vraagbaak voor de toegang van de acht gemeenten als het over de inzet van de zorgproducten gaat. Tevens ben jij aan zet voor de doorontwikkeling van de integrale zorgproducten.

Je bent een stevige adviseur,  die in staat is beleidsprocessen zelfstandig aan te sturen. Je hebt een strategische blik en kunt verschillende, soms tegenstrijdige belangen samenbrengen in een concrete aanpak. Je hebt oog voor de praktijk van alledag van zorgaanbieders en gemeenten, waardoor het beleid ook realiseerbaar is. Je bent ondernemend en ontwikkelt een sterk netwerk, zowel binnen als buiten de regio.

Dit bieden we je

 • Een functie van 32 uur.
 • Een salaris van minimaal € 2.795,- (schaal 10) en maximaal € 4.859,- bruto per maand (schaal 11) bij een 36-urige werkweek.
 • Een flexibel budget (IKB) bovenop je salaris. Je kunt dit budget gebruiken zoals je zelf wil: voor je ontwikkeling, vakantiegeld, korting op vervoer of een ander fiscaal voordeel.
 • Een team waarin samenwerken voorop staat en waar persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt.

Dit vragen we van je / Dit ben jij

 • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld SPH of WO sociale wetenschappen.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het werken aan beleid of in de uitvoering en projecten.
 • Inhoudelijke kennis van en affiniteit met het sociale domein, in het bijzonder de Wmo en Jeugdhulp.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden waardoor je mensen kunt meenemen in jouw visie en je vlotte en wervende beleidsteksten en projectplannen schrijft. 
 • Je bent sterk in projectmatig werken.
 • Je kunt goed samenwerken en brengt inhoud en humor in.
 • Je bent slagvaardig, professioneel en analytisch sterk.
 • Flexibel en in staat om te gaan met onduidelijkheden en onzekerheden.

Contact-informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rita Otter Programmamanager Regioteam 06 28 31 14 02.

Solliciteren?
Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer-button. We zien je reactie graag uiterlijk  25 augustus tegemoet. In verband met het digitale proces kunnen we te laat binnengekomen reacties of op een andere manier ingediende sollicitaties niet in de procedure meenemen.

De gesprekken worden gehouden op 29 augustus 2019 tussen 9.00 en 13.00 uur.

Werken voor de regio Midden-IJssel-Oost-Veluwe
Acht gemeenten in de zorgregio Midden-IJssel/Oost-Veluwe werken samen met betrekking tot de inkoop van jeugdhulp en Wmo, het accountmanagement, het toezicht en de benodigde transformatie van het zorglandschap. De regio zet volop in om zoveel mogelijk hulp- en/of ondersteuningsvragen binnen het gezin en het eigen netwerk op te lossen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature delen op:

Referentienummer:

A2019-144

Startdatum:

29-07-2019

Sluitingsdatum:

25-08-2019

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Rita Otter
tel.: +31 628311402

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven