Eenheid Informatie
< Terug naar lijst

Technische uitdagingen en veel afwisselende projecten: als Technisch integratie specialist bij de gemeente is geen dag hetzelfde. Houd jij het hoofd koel bij de complexe infrastructuur van systemen, koppelingen en applicatiebeheer? Dan zoeken wij jou

Technisch integratie specialist

Solliciteren

Over de gemeente Apeldoorn
De gemeente Apeldoorn is als stad en organisatie volop in beweging. Met ruim 160.000 inwoners zijn we de 11e gemeente van Nederland. De organisatie bestaat uit 1.300 medewerkers verdeeld over 11 eenheden, waaronder de eenheid Informatie.

We zijn een open en ambitieuze organisatie, met volop kansen voor ontwikkeling. Wat nieuwe medewerkers opvalt is de informele sfeer en de open en behulpzame houding van collega’s. Verder zijn we betrokken, uitnodigend en slagvaardig; dit zijn de kernwaarden die je terugziet in ons werk en onze houding. Met ons werk dragen we bij aan de drie strategische doelen van de organisatie: Apeldoorn versterken als comfortabele gezinsstad, het versterken van de positie van Apeldoorn als toeristisch toplandschap en het stimuleren van innovatie in onze veelzijdige economie - met duurzaamheid als rode draad.

Functieomschrijving
Als technisch integratie specialist maak je, samen met ca. 20 collega’s, deel uit van ons team van technisch applicatie specialisten, Unix-/database-specialisten en netwerk specialisten. Je werkt, samen met collega’s, aan zowel het technisch applicatiebeheer van een aantal applicaties als ook aan ontwikkelingen rond de servicebus en de bijbehorende koppelingen binnen het cluster van applicatie specialisten. Als lid van het cluster ben je gericht op het proactief beheren, bewaken en onderhouden van systemen binnen de volgende aandachtsgebieden: het zaaksysteem, het content managementsysteem (Smartsite), de Suite voor Sociaal Domein (Centric), het document managementsysteem (Filenet) en de integratievoorziening (2Secure/2Orchestrate/VLTrader) met onderliggende JBoss, WebSphere en IIS- applicatieplatformen.

Je draagt bij aan een excellente werking en de beveiliging van deze aandachtsgebieden die onderdeel uitmaken van een dynamische infrastructuur. Je bent medeverantwoordelijk voor onderhoud en updates op applicaties waarbij het voor komt dat je een leidende rol speelt bij het updaten van applicaties. Een groot deel van het werk bestaat uit het onderhouden van de applicaties en het werken in projecten; een deel van je werk bestaat uit het afhandelen van meldingen van klanten als derdelijns ondersteuning. Er is een verschuiving in het werk gaande door de transitie van on-premise installaties naar SaaS-oplossingen (bijvoorbeeld het zaaksysteem) waardoor er onder andere meer koppelvlakken ontstaan. Je voert in voorkomende gevallen probleemanalyses uit en optimaliseert de IT-omgeving waar mogelijk. Je doet je werk goed als, binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied, onze dienstverlening stabiel en veilig is, maar zich ook goed en snel weet aan te passen aan nieuwe wensen van onze klanten.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of beschikt over hbo werk- en denkniveau. Je hebt diepgaande kennis van en ruime ervaring met genoemde aandachtsgebieden en kunt dit aantonen met behaalde certificeringen. Je beschikt over een goed analytisch vermogen, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een vakman die, in een dynamische omgeving en soms onder tijdsdruk, altijd (zelfstandig) kwaliteit levert.

Je communiceert uitstekend en je samenwerking is excellent, je hebt ervaring in een procesmatig ingerichte organisatie. Je bent een teamspeler bij uitstek die zich altijd collegiaal en bereidwillig opstelt maar ook positief kritisch kan zijn. Je wacht niet af, maar neemt zelf initiatief, daarnaast ben je pragmatisch én een doorpakker. Je vindt documenteren belangrijk, hebt ervaring met procesmatig werken (ITIL) en met projectmatig werken binnen een OTAP-omgeving. Je vindt het geen probleem om overwerk na kantoortijden uit te voeren (avonduren en/of weekend).

Ons aanbod
Wij zijn constant bezig onze dienstverlening te verbeteren. Dit betekent dat je komt te werken binnen een team dat volop in ontwikkeling is en blijft voor een klant die ook volop in ontwikkeling is en blijft.

Een boeiende en afwisselende functie voor 36 uur per week. Het minimum brutosalaris € 2.591,- (aanloopschaal 9) en het maximum brutosalaris bedraagt € 4.225,- per maand (functionele schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Het daadwerkelijke salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding. Een flexibel budget van 17,45% bovenop je salaris. Je kunt dit budget gebruiken zoals je zelf wil: voor je ontwikkeling, vakantiegeld, korting op vervoer of een ander fiscaal voordeel.

 

Solliciteren?
Je kunt tot en met 20 september reageren via de solliciteer-knop. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Lennart Grave, senior Applicatiespecialist op 055-5802015 of l.grave@apeldoorn.nl  De gemeente Apeldoorn geeft om een inclusieve organisatie. We hechten daarbij waarde aan diversiteit. We nodigen iedereen die zich aangetrokken voelt tot deze functie uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

A2019-137

Startdatum:

16-08-2019

Sluitingsdatum:

20-09-2019

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Henk Palm
tel.: +31 55 5801261

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven