Eenheid Beheer & Onderhoud

BBL-plek voor een medewerker groen bij de unit Ugchelen

Over de functie
Voor team Zuid en Buitengebied zijn wij opzoek naar een BBL’er voor het groenonderhoud. Heb jij groene vingers en start jij aankomend schooljaar met een opleiding in het groen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Samen met je collega’s houd je Apeldoorn, schoon, heel en veilig voor onze 162.000 inwoners. Je werkt altijd samen in een ploeg. Je voert aanleg en onderhoud werkzaamheden uit op basis van beheerplannen, klachten en meldingen in het groen.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een afgeronde VBO/VMBO opleiding;
  • Je bent gemotiveerd;
  • Je hebt affiniteit met groen.

Wij bieden je: 

  • Een boeiende en afwisselende functie van 32 uur per week, de overige uren ga je naar school.
  • Wij bieden een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 opleidingsjaar (tot augustus 2020).
  • Een salaris op basis van het wettelijk minimum(jeugd)loon. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je leeftijd.

Meer weten of solliciteren?
Je kunt tot 28 juni 2019 reageren via de solliciteer button op deze website. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tonny Toorn, Wijkbeheerder unit Ugchelen of t.toorn@apeldoorn.nl

Over de eenheid Beheer en Onderhoud
De eenheid Beheer en Onderhoud is verantwoordelijk voor het heel, veilig en schoon houden van de openbare ruimte. Van groen en wegen tot riolering, begraafplaatsen en gemalen. Bij het beheren en onderhouden speelt het meedoen van inwoners een steeds grotere rol. Er wordt dan ook steeds meer gedaan door en in overleg met inwoners. De openbare ruimte is immers van ons allemaal. Naast 200 vaste medewerkers, werken we ook met zo’n 100 mensen vanuit de sociale werkvoorziening en ruim 50 in een leerwerksetting. Het sociale aspect speelt een grote rol bij de eenheid Beheer en Onderhoud. Wil je meer weten over de gemeente Apeldoorn? Kijk dan op www.apeldoorn.nl.

 

Vacature delen op:

Referentienummer:

A2019-116

Startdatum:

06-06-2019

Sluitingsdatum:

28-06-2019

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Tonny Toorn
mobiel: +31 622971660

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven