Eenheid Activering & Inkomen
< Terug naar lijst

Trajectregisseur

Solliciteren

Structurele functie voor 36 uren per week
HR 21 functienaam: Medewerker Beleidsuitvoering II

Onze ambitie is dat inwoners financieel onafhankelijk zijn van de gemeente en naar vermogen participeren in de samenleving. Jouw rol als Trajectregisseur is om de inwoner hierbij te begeleiden. Je zorgt voor een duidelijk beeld van de inwoner, stelt een Plan van Aanpak op en verzorgt de begeleiding van de inwoner, op de diverse leefgebieden. Een uitdagende functie waar je veel van je vakkennis in kwijt kan.

Over de gemeente
De gemeente Apeldoorn is als stad en organisatie volop in beweging. Met ruim 160.000 inwoners zijn we de 11e gemeente van Nederland. De organisatie bestaat uit 1.300 medewerkers verdeeld over 11 eenheden, waaronder de eenheid Activering & Inkomen.

We zijn een open en ambitieuze organisatie, met volop kansen voor ontwikkeling. Wat nieuwe medewerkers opvalt is de informele sfeer en de open en behulpzame houding van collega’s. Verder zijn we betrokken, uitnodigend en slagvaardig; dit zijn de kernwaarden die je terugziet in ons werk en onze houding. Met ons werk dragen we bij aan de drie strategische doelen van de organisatie: Apeldoorn versterken als comfortabele gezinsstad, het versterken van de positie van Apeldoorn als toeristisch toplandschap en het stimuleren van innovatie in onze veelzijdige economie - met duurzaamheid als rode draad.

Over de eenheid Activering & Inkomen
De eenheid Activering en Inkomen zet zich in voor de inwoners van Apeldoorn met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Het uitgangaspunt is: Iedereen doet naar eigen vermogen mee. In veel gevallen gaat het om inwoners met meerdere problemen. Of het nu gaat om het begeleiden van inwoners naar werk, geldzaken op orde brengen of extra financiële voorzieningen treffen. Activering en Inkomen werkt met alle teams samen aan integrale oplossingen voor deze inwoners.

We zijn op zoek naar Trajectregisseurs voor de clusters: 

  • Statushouders
  • Participatie en activering

Als Trajectregisseur maak je een Plan van Aanpak met de inwoner. Je voert regie op de dienstverlening zoals het inzetten van re-integratievoorzieningen, maar ook het doorzetten van complexere verzoeken waaronder Bijzondere Bijstand. Je voert indien gewenst de basis schuldhulpverlening uit. Je bent een teamspeler en hebt een actieve inbreng in het team. Je bent creatief in het vinden van oplossingen en je bent goed in staat samen te werken met collega's en de diverse partners binnen het sociale domein. Mede omdat wij werken vanuit vertrouwen is het van belang dat je gedreven bent en hierover het goede gesprek kan voeren

Functie eisen
Je bent klantgericht en gedreven en samenwerken is je op het lijf geschreven. Jij bent iemand met mensenkennis die denkt in oplossingen. Je hanteert een integrale benadering van de inwoner op de verschillende leefgebieden. Het bevorderen van de eigen kracht van de inwoner is voor jou een drijfveer. Hierbij gebruik je een overtuigende stijl van mondeling en schriftelijk communiceren. Daarnaast kun je goed resultaatgericht werken en kom je goed tot je recht in een omgeving waar ruimte is voor initiatief en eigen verantwoordelijkheid en waar kernwaarden als openheid en vertrouwen levende begrippen zijn.

Je maakt gemakkelijk contact en mensen voelen zich snel bij jou op hun gemak. Je bent secuur en schakelt makkelijk tussen taken. Je kunt omgaan met onzekerheden en weet binnen welke kaders je maatwerk kunt leveren. Je bent goed in het plannen en organiseren van het eigen werk.

Je bent in het bezit van een relevante afgeronde HBO opleiding en je hebt je eerste stappen gezet  binnen  de Participatiewet en Schuldhulpverlening. Je hebt kennis en ervaring met het werken in diverse applicaties, waaronder in ieder geval GWS/Suite.

Wij bieden je:

  • Een functie van 36 uur in een open en ambitieuze organisatie, met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. 
  • Een salaris van minmaal € 2.335,- (schaal 8) en maximaal € 3.805,- bruto per maand (schaal 9) bij een 36-urige werkweek.
  • Een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar budget (IKB) bovenop je salaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je jouw budget, inclusief vakantietoelage en eindejaarsuitkering, besteedt.

We zijn op zoek naar een aantal Trajectregisseurs voor vast en voor een tijdelijke aanstelling van een jaar.

Contact
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lydia Arwert, Teammanager Trajectregie en Procesbeheer via telefoonnummer (06) 14 89 11 63.

Solliciteren?
Reageren op deze vacature kan via de solliciteer button op deze website. Wij zien je reactie graag uiterlijk 18 juni tegemoet.

De gemeente Apeldoorn geeft om een inclusieve organisatie. We hechten daarbij waarde aan diversiteit. We nodigen iedereen die zich aangetrokken voelt tot deze functie uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

A2019-115

Startdatum:

04-06-2019

Sluitingsdatum:

18-06-2019

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Lydia Arwert
mobiel: +31 614891163

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven