Eenheid Activering & Inkomen
< Terug naar lijst

BBL - Activering & Inkomen, team Schuldhulpverlening

Solliciteren

Voor het nieuwe schooljaar augustus/september 2019 zoeken wij een BBL-er bij Activering &Inkomen (voorheen Werkplein Activerium). Wij bieden een tijdelijk dienstverband voor de duur van de opleiding, vooralsnog voor één jaar voor 32 uur per week.

Ben jij leergierig, proactief, een teamspeler en heb je minimaal mbo niveau 2? Reageer dan!

Over de gemeente
De gemeente Apeldoorn telt meer dan 160.000 inwoners en is als stad en organisatie volop in beweging. De stad vervult met Deventer en Zutphen een centrumfunctie in de Stedendriehoek. Apeldoorn is één van de belangrijkste werkgelegenheidscentra in Midden-Nederland met (hoofd)vestigingen van onder meer Kadaster en Belastingdienst. De sectoren informatie- en communicatietechnologie, toerisme, zakelijke dienstverlening, maakindustrie en zorgsector zijn er uitstekend vertegenwoordigd. Apeldoorn is een groene gemeente met een centrale ligging aan de rand van de Veluwe. Apeldoorn heeft drie strategische doelen; Apeldoorn versterken als comfortabele gezinsstad, het versterken van de positie van Apeldoorn als toeristisch toplandschap en het stimuleren van innovatie in onze veelzijdige economie. Met duurzaamheid als rode draad.

Een organisatie met 1.300 medewerkers die werken vanuit de kernwaarden: betrokken, uitnodigend en slagvaardig. Samenwerken en leren is hierbij leidend.

De eenheid Activering &Inkomen  houdt zich onder meer bezig met ondersteuning en begeleiding van onze inwoners op weg naar werk en indien nodig bij financiële problematiek (uitkering/ schuldhulpverlening). Onze organisatie vindt het belangrijk dat iedereen meedoet in de samenleving.

Dit ga je doen
Deze functie start per september voor een BBL-er die start of bezig is met de opleiding (financieel) administratief niveau 3-4 of directiesecretaresse & managementassistent 3-4 . Je gaat aan de slag binnen het cluster budgetbeheer, team SUT, eenheid Activering &Inkomen .

Je houdt je bezig met diverse administratieve werkzaamheden. Denk hierbij  aan voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van budgetbeheerders, starten van processen in het geautomatiseerde systeem, bedienen van de telefoon, correspondentie, e-mail verzorgen, het notuleren van vergaderingen etc. Als BBL-leerling krijg je ondersteuning. Gaandeweg zal je ook steeds meer taken zelfstandig gaan uitvoeren.

Het is een boeiende en afwisselende functie voor 32 uur per week. Voor een BBL-plek ontvang je het wettelijk minimumloon. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd.

Handig om te weten
Reageren op deze vacature kan via de solliciteer button op deze website. Wij zien je reactie graag uiterlijk 5 juli tegemoet. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Maya van Asperen, Teammanager, 055-5802945 of m.vanasperen@apeldoorn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

A2019-114

Startdatum:

07-06-2019

Sluitingsdatum:

05-07-2019

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Maya van Asperen
tel.: +31 55-5802929

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven