Centrum Jeugd en Gezin
< Terug naar lijst

Ervaren ambulant Jeugdhulpverlener/Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Solliciteren

Ben jij ambulant jeugdhulpverlener of sociaal psychiatrisch verpleegkundige die kan omgaan met crisissituaties en tegengestelde belangen? Dan zoeken wij jou! 

Dit ga je doen
Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, waarbij je gezinnen begeleidt en helpt om op eigen kracht weer verder te gaan. Je weet het huidige en/of nieuw netwerk te vinden en in te zetten.

Dit bieden we je

 • Een aanstelling voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met bij goed functioneren uitzicht op vaste aanstelling
 • Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het salaris is vastgesteld volgens de salarisregeling uit de cao-Jeugdzorg, schaal 9 en is maximaal € 3.739,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Verder heb je recht op een vakantietoeslag van 8%, een pensioenregeling via PFZW, een reiskostenvergoeding en korting op verzekeringen.

Daarnaast kun je bij het CJG Apeldoorn rekenen op:

 • Een eindejaarsuitkering van 8.3%;
 • 200 verlofuren bij fulltime (36 uur) dienstverband, waarvan je een gedeelte flexibel kunt besteden;
 • Tegemoetkoming in de premie zorgverzekering van € 20,- bruto per maand;
 • Gedeeltelijke loondoorbetaling bij opname ouderschapsverlof;
 • Een Stichting die leren hoog in het vaandel heeft staan.

Dit vragen we van je

Je bent een flexibele professional die zelfstandig kan werken en om kan gaan met verantwoordelijkheid. Van jou wordt verwacht dat je onconventioneel kunt denken en handelen. Dit vergt een open, leergierige houding, waarbij niet alleen de kennis en ideeën van andere professionals maar vooral de ideeën en wensen van de gezinnen zelf worden meegenomen in een gezinsplan.

 • Je bent in staat het belang van de klant voorop te stellen en je actief in te zetten voor het verbeteren van het functioneren van het gezin als geheel, en met behulp van het sociale netwerk van de ouder/gezin;
 • Je kunt actief risico’s signaleren ten aanzien van de ontwikkeling van kinderen binnen gezinnen met hulpvragen en kan dit bespreekbaar maken met het gezin;
 • Je kunt een goede en brede analyse maken van de gezinssituatie en hebt daarbij oog voor alle leefdomeinen;
 • Je activeert het gezin om zelf oplossingen te bedenken en op te pakken;
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je kan zowel naar de cliënt als collega teamleden feedback en opbouwende kritiek geven en ontvangen;
 • Je kunt omgaan met crisissituaties en tegengestelde belangen;
 • Je hebt een proactieve houding in het uitdragen van de werkwijze van het CJG4Kracht-team. Je valt hiërarchisch onder de verantwoordelijkheid van een meewerkend voorman/voorvrouw. Inhoudelijke aansturing vindt plaats door een gedragswetenschapper CJG.

Je beschikt over:

 • Een afgeronde HBO+opleiding (MWD, SPH, Pedagogiek, Verpleegkunde);
 • Kennis van de jeugdhulpverlening, verslavingszorg, licht verstandelijk beperkten en/of kinder- en jeugdpsychiatrie;
 • Meer dan 5 jaar ervaring;
 • Rijbewijs B en een eigen auto;
 • SKJ of BIG-registratie (vermelden in je CV).

Het kunnen overleggen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. Je hebt een proactieve houding in het uitdragen van de werkwijze van het CJG4Kracht team en werkt zowel op het CJG als bij de gezinnen thuis. Je valt hiërarchisch onder de verantwoordelijkheid van een meewerkend voorman/voorvrouw. Inhoudelijke aansturing vindt plaats door een gedragswetenschapper CJG.

Dit is handig om te weten
Reageren kan alleen via de solliciteer button op deze website. In verband met het digitale proces kunnen we op een andere manier ingediende sollicitaties niet in de procedure meenemen. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Rachel Mulder, staforthopedagoog (r.mulder@cjgapeldoorn.nl)  

Let op: Deze vacature kent geen sluitingsdatum. De inkomende sollicitaties worden een keer per maand voorgedragen aan de vacaturehouder van het CJG. Wij streven ernaar om alle sollicitanten binnen drie à vier weken te informeren over de voortgang van de procedure.

CJG Apeldoorn is voor ouders met vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien met kinderen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar. Het CJG staat voor een stevige preventieve basis, ondersteuning waar nodig, speciaal waar moet! 

Kernwaarden
Medewerkers van het CJG zijn zichtbaar, bereikbaar en stralen paraatheid uit. Ze zijn deskundig, kunnen autonoom functioneren en zijn flexibel. Openheid, eerlijkheid en respectvol zijn daarbij onze kernwaarden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

C2019-88

Startdatum:

15-04-2019

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Rachel Mulder

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven