Tribuut
< Terug naar lijst

Medewerker Belastingen

Solliciteren

Tribuut Belastingsamenwerking verzorgt het waarderen, heffen en innen van de gemeentebelastingen voor de gemeenten Apeldoorn, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen. Wij zijn gevestigd in Epe. Voor ons cluster frontoffice zoeken wij een resultaatgerichte, flexibele, zelfstandige, accurate medewerker (voor 36 uur per week). Naast enthousiasme voor ons werk, is in ons cluster ook collegialiteit en humor belangrijk.

Wat ga je doen?
Je werkt in het team Dienstverlening op de Frontoffice. Hier komen alle vragen binnen op het gebied van gemeentelijke belastingen die via telefoon, post of mail gesteld worden. Jouw rol is om deze vragen te analyseren en deze zelfstandig te beantwoorden met als resultaat een goed geïnformeerde klant. Daarnaast boek je ook bezwaarschriften in en ondersteun je de backoffice met diverse werkzaamheden. Dit betekent dat je inhoudelijk een expert bent op het gebied van belastingen. Verder ben je initiatiefrijk, denk je mee met onze klant en heb je oog voor kwaliteit. Kortom, een zeer afwisselende functie waar je vanaf het begin tot het einde betrokken bent bij het afhandelen van vragen. 

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat met minimaal MBO+ werk- en denkniveau (HBO is een pré). Naast een klantgerichte en enthousiaste houding heb je ruime kennis van de Wet waardering onroerende zaken en het heffen en invorderen van gemeentelijke belastingen. Je blinkt uit op het gebied van communiceren zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast beschik je over een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Wat bieden wij jou?
Een boeiende en afwisselende functie voor 36 uur per week. brutosalaris bedraagt maximaal € 3.376,- per maand (functionele schaal 8) bij een 36-urige werkweek. Het daadwerkelijke salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Contact
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met  Sandra Boes, Manager Dienstverlening of Will Vlaskamp, senior afdeling Frontoffice via telefoonnummer 055 - 580 22 22.

Solliciteren
Reageren op deze vacature kan via de solliciteer button op deze website. Wij zien je reactie graag uiterlijk 30 april tegemoet. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

Vacature delen op:

Referentienummer:

C2019-82

Startdatum:

12-04-2019

Sluitingsdatum:

30-04-2019

Locatie:

Epe

Contactpersonen:

Sandra Boes / Will Vlaskamp
tel.: +31 55 5802222

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven