Tribuut
< Terug naar lijst

Medewerker Gegevensbeheer

Solliciteren

Tribuut Belastingsamenwerking verzorgt het waarderen, heffen en innen van de gemeentebelastingen voor de gemeenten Apeldoorn, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen. Tribuut is gevestigd in Epe. Voor het cluster Gegevensbeheer WOZ zoeken wij een resultaatgerichte, flexibele, zelfstandige, accurate medewerker (voor 36 uur per week).

Als medewerker Gegevensbeheer WOZ bestaan jouw werkzaamheden uit:

  • Inmeten en verwerken bouwvergunningen;
  • Het controleren van kenmerken n.a.v. verkoopadvertenties;
  • Invoeren van WOZ mutaties in de geautomatiseerde systemen;
  • Opvoeren, beëindigen en samenvoegen van objecten;
  • In het veld uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van de voorbereiding op taxaties.

Wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat met MBO werk- en denkniveau die kennis heeft van de wet WOZ en wet BAG. Daarnaast heb je ervaring met de software van GouwIt, Nedbrowser, BlueBeam en Way2GO. Je bent flexibel, accuraat, resultaatgericht, zelfstandig en een teamplayer. Ook ben je vaardig in het te woord staan van interne- en externe partijen en beschik je over een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Een boeiende en afwisselende functie voor 36 uur per week. Brutosalaris bedraagt maximaal € 2.986,- per maand (functionele schaal 7) bij een 36-urige werkweek. Het daadwerkelijke salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Contact
Voor meer informatie over de functie kun je contact met de heer Marco van Deelen, Teammanager, of William de Vries, senior van het cluster Gegevensbeheer WOZ, telefoonnummer 055 - 580 22 22.

Solliciteren?
Reageren op deze vacature kan via de solliciteer button op deze website. Wij zien je reactie graag uiterlijk 2 mei tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature delen op:

Referentienummer:

C2019-81

Startdatum:

11-04-2019

Sluitingsdatum:

02-05-2019

Locatie:

Epe

Contactpersonen:

M.T.A. van Deelen
tel.: +31 555802222

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven