Eenheid Informatie
< Terug naar lijst

Senior Functioneel Beheerder

Solliciteren

Structurele functie voor 36 uren per week

Over de gemeente Apeldoorn
De gemeente Apeldoorn is als stad en organisatie volop in beweging. Met ruim 160.000 inwoners zijn we de 11e gemeente van Nederland. De organisatie bestaat uit 1.300 medewerkers verdeeld over 11 eenheden, waaronder de eenheid Informatie.

We zijn een open en ambitieuze organisatie, met volop kansen voor ontwikkeling. Wat nieuwe medewerkers opvalt is de informele sfeer en de open en behulpzame houding van collega’s. Verder zijn we betrokken, uitnodigend en slagvaardig; dit zijn de kernwaarden die je terugziet in ons werk en onze houding. Met ons werk dragen we bij aan de drie strategische doelen van de organisatie: Apeldoorn versterken als comfortabele gezinsstad, het versterken van de positie van Apeldoorn als toeristisch toplandschap en het stimuleren van innovatie in onze veelzijdige economie - met duurzaamheid als rode draad.

Jouw uitdaging:

 • Jij bent iemand die coördineert, op de hoogte is van de werkprocessen bij de klant en deze kan vertalen naar de techniek. Je werk bestaat onder andere uit het afhandelen van vragen van klanten. Als er problemen zijn, dan analyseer je die en waar mogelijk los je die op of bespreekt het probleem met collega’s om samen tot een oplossing te komen. Wanneer een probleem niet intern kan worden opgelost coördineer je de actie richting leverancier.
 • We verwachten dat je een coördinerende rol vervult bij het updaten van applicaties.
 • Zichtbaar zijn bij de klant door periodiek overleg met (key) users en teammanagers, bij voorkeur werk je dagdelen tussen de klant.
 • Je bent het aanspreekpunt voor (key) users en vertaalt hun functionele wensen in ICT oplossingen volgens een gezamenlijk bepaalde prioritering.
 • Je neemt deel aan projecten.
 • Je bent proactief in het zoeken naar verbeteringen in eigen processen, maar ook in de processen van de klant.

Jouw profiel:

 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, kunt werken onder tijdsdruk en een grote mate van zelfstandigheid.
 • Het is handig als je kennis van BiSL en ITIL hebt.
 • Je bent Agile en bekend met de SCRUM methodiek en kunt als scrummaster optreden of bent bereid hier een opleiding voor te volgen en deel te nemen in SCRUM teams.
 • Bereid tot werken buiten kantoortijden, weekend en avond.
 • Je denkt positief kritisch mee en helpt graag klanten en weet hoe de klanttevredenheid hoog te houden.
 • Je fungeert als gesprekspartner voor het management van de eigen eenheid maar vooral van die van de klant en levert gevraagd en ongevraagd advies.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt feedback geven maar ook ontvangen.
 • Je beschikt over hbo werk-, en denkniveau en over een groot analytisch vermogen.
 • Op verzoek van de klant pas je middels scripts data aan wanneer daar in de software geen mogelijkheid toe is.

Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten met de kennis van HR systemen en processen.

Ons aanbod:
Functioneel beheer is constant bezig haar dienstverlening verder te verbeteren. Dit betekent dat je komt te werken binnen een team van functioneel beheerders, dat volop in ontwikkeling is en blijft voor een klant die ook volop in ontwikkeling is en blijft.

Wat is Agile:
Agile betekent ‘slagvaardig en wendbaar’. Je kan ‘makkelijk op veranderingen reageren’, doordat je ‘kort cyclisch werkt’, ‘de klant betrekt bij het productieproces’ en dat je ‘naar behoefte documenteert, maar vooral veel DOET’. Verder is het dat je ‘ergens aan kunt beginnen zonder dat het eindresultaat helemaal vaststaat’ en dat je ‘zelfsturend bent’.

Een boeiende en afwisselende functie voor 36 uur per week. Het minimum brutosalaris € 2.591,- (aanloopschaal 9) en het maximum brutosalaris bedraagt € 4.225,- per maand (functionele schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Het daadwerkelijke salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Contact

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Huib Schröder, teammanager functioneel beheer, telefoonnummer 055-5802522.

Solliciteren?
Reageren op deze vacature kan alleen via de solliciteer button op deze website. Wij zien je reactie graag uiterlijk 23 april tegemoet. 

De gemeente Apeldoorn geeft om een inclusieve organisatie. We hechten daarbij waarde aan diversiteit. We nodigen iedereen die zich aangetrokken voelt tot deze functie uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

A2019-38

Regio:

Gelderland

Startdatum:

09-04-2019

Sluitingsdatum:

23-04-2019

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Huib Schröder
tel.: +31 55-5802522

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven