Eenheid Informatie
< Terug naar lijst

ICT-stageopdrachten

Solliciteren

Zoek je een boeiende stage of heb je een leuk idee voor een stageopdracht? Wij bieden verschillende meewerk- of afstudeerstages op HBO/WO-niveau op het terrein ICT. Dan kunnen we je vast helpen als jij ons helpt! Op basis van het WIN-WIN principe hebben we interessante opdrachten. Ook kun je meedoen aan het Apeldoorn Stagestad Talent Program! Voorop staat natuurlijk dat jij een geslaagde stage zult hebben. En wij willen wat doen met je bijdrage.


Organisatie
Gemeente Apeldoorn, eenheid Informatie

De Gemeente Apeldoorn is een bedrijf met zo’n 360 verschillende applicaties, waarvan een groot aantal in een complexe architectuur gekoppeld zijn. Hiermee bedienen we zo’n 1300 medewerkers en ruim 160.000 inwoners. Je komt te werken bij een ICT-eenheid met zo’n 100 collega’s en je maakt deel uit van een team van maximaal 5 studenten.

Functie-eisen
Wat wij zoeken: 

 • HBO - WO 
 • ICT richting of affiniteit met ICT 
 • Enthousiaste studenten 
 • Beschikbaar vanaf februari 2019

Arbeidsvoorwaarden
Wat wij bieden: 

 • Regelmatig bieden wij (afstudeer) stages aan. Het betreft stages op HBO en WO niveau. Wij bieden een leerzame en interessante ervaring en daarmee een waardevolle aanvulling op je CV. Tijdens je stage ontvang je een stagevergoeding van € 520. Je krijgt vanuit de gemeente een begeleider toegewezen die jou begeleidt en stimuleert om het maximale uit jezelf en je stageperiode te halen. 
 • De stageopdracht wordt uiteraard in onderling overleg met jou aangescherpt. Op dit moment hebben wij de volgende stageopdrachten: 
  • Changemanagement 
  • Smartcity samenwerking met Esri zwolle ( aanmelden gaat via Esri) 
  • Doorontwikkeling anonimiseren data

Contact-informatie
Voor meer informatie over de stageopdracht kun je contact opnemen met Anjo Geerdink door te mailen naar a.geerdink@apeldoorn.nl

Solliciteren?
Reageren kan alleen via de solliciteer-button op deze website. Op dit moment is er geen einddatum voor deze vacature. Alle binnengekomen reacties zullen wekelijks worden beoordeeld door de selectiecommissie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Referentienummer:

ST18-03

Regio:

Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Stage

Startdatum:

28-11-2018

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersonen:

Anjo Geerdink

Company homepage:

www.apeldoorn.nl
Terug naar boven